LeaseCloud lanserar PerMåned.no – en systersida till svenska PerMånad.se som på ett par år etablerat sig som Nordens största e-handelssida för leasing.

Sedan starten 2017 har PerMånad växt varje kvartal och hanterar nu cirka 2000 leasingavtal årligen. Kunderna är småföretagare som behöver nya verktyg för att växa – datorer, telefoner, kameror och mycket annat. Tack vare digitala processer erbjuder vi lägst månadspriser och bäst service vilket varit ett välfungerande koncept.

Norge har hälften så många entreprenörer som Sverige men har högre e-handelspenetration per innevånare och vi tror att PerMåned.se passar marknaden väl.

Vårt uppdrag är att vinna våra kunders förtroende genom att snabbt och enkelt ge tillgång till dom bästa arbetsverktygen så att dom kan prestera och nå sina mål.

PerMåned.no använder LeaseCloud plattformen för att kreditgodkänna och generera digitalt leasingavtal för signering med norskt BankID.

Martin Björnström är VD för LeaseCloud koncernen och berättar mer om PerMånad:

Det är lätt att använda PerMåned. Våra rutiner är enkla och vi kommunicerar tydligt med kunden. Vi förstår att våra kunder har drömmar att uppfylla och ett jobb att göra, det är där som ska fokusera sin tid och energi.

På PerMånad är våra kunder människor, inte transaktioner. Vi erbjuder kunderna de bästa verktygen för att nå sina mål och vi förstår att varje kund är en person med en unik dröm, strävan och hopp.

På alla sätt och i alla situationer kommer våra kunder att uppelva att vi autentiska, inspirerande, engagerade och ärliga – eftersom varje dröm förtjänar en chans. Detta gäller för alla våra kunder.

Vi ska inte heller glömma – att uppfylla drömmar handlar inte bara om att nå mål. Utan också om själva resan. På PerMånad är vi stolta och känner oss privilegierade som får följa våra kunders resor. De tror och litar på oss och vi tror och litar på den. Det är bara så enkelt.

PerMåned.no drivs av LeaseCloud AS med säte i Oslo, vårt norska dotterbolag i LeaseCloud koncernen.