LeaseCloud lanserar en sajt för företag som vill erbjuda leasing som betalalternativ. Det har aldrig varit enklare eller snabbare att skapa ett leasingavtal med digital signering via BankID.

Allt fler småföretag frågar efter leasing som betalalternativ. Det är ett billigt sätt att finansiera utrustning för växande bolag med flera fördelar: snabbt, enkelt och flexibelt. Dessutom blir utrustningen försäkrad med förmånliga villkor som ersätter skadad eller borttappad utrustning med ny.

LeaseCloud lanserar idag en partnerportal som gör det enklare än någonsin att sälja på leasing. En kalkylator tar fram månadspriser baserat på olika avtalslängder. När du skapar avtal görs en automatisk kreditkontroll som godkänner kunden på någon sekund. Kunden får ett avtal via epost som signeras med BankID.

Vid lanseringen kan du skapa avtal i Sverige men senare i höst öppnar möjligheten att även skapa avtal i Danmark, Finland och Norge. Helt nya möjligheter att sälja till alla Nordiska grannländer!

För att använda portalen behöver ni signera ett partneravtal. Partners loggar ni in enkelt med BankID på partner.leasecloud.com.